Om

Cecilie Foss. 

Jeg er lege og veileder - for deg som er litt spirituell.

Jeg utreder og behandler deg som gjerne har mange plager på en gang og som er motivert til å gjøre en innsats for å bli bedre. Jeg har spesialt mye erfaring med deg som er utmattet, har mageplager, lavt stoffskifte eller som ingen vet hva feiler. Jeg er veldig opptatt av å se hele deg, både det som er kroppslig, det som er følelser og tanker, og det som virkelig innerst inne er deg. Ofte ser jeg at alt dette må spille på lag for at helsen skal bli så god som mulig. 

Jeg er utdannet lege fra Det medisinske Faktultet ved Universitetet i Oslo og ble uteksaminert i 2009. Etter en langvarig sykdomsperiode ble jeg selv utfordret til å tenke nytt om hvordan helse og sykdom henger sammen og på hvilke måter man kan og bør forebygge sykdom. Jeg begynte å arbeide med funksjonell og helhetlig medisin ved Balderklinikken i Oslo. Jeg prøver å fokusere mer på årsakene bak plagene dine og gjøre noe med dem, og det innebærer ofte at vi må ta tak i kostholdet, stressnivået ditt, hvem du er og hvilke omgivelser du er i. Jeg liker å finne ut hva som ligger bak plagene dine og få fatt i hvordan alt henger sammen.  


I tillegg til å behandle sykdom og plager jobber jeg også som veileder for deg som er frisk. 

Jeg er utdannet innen medisinsk yoga og Chakradance. Jeg er en spirituell person og jeg har jobbet mye med å utvikle den delen av meg selv og ønsker også å hjelpe deg med spirituell og personlig utvikling. 

Som veileder jobber jeg intuitivt og hjelper deg som er spirituelt søkende å ta konkrete valg og avgjørelser som er i overenstemmelse med den du er på sjelsplan. 


Min visjon 

Jeg har et brennende ønske om at du skal få bedre helse, at du skal få anledning til å finne din sannhet, stå i din kraft og ta valg ut fra den du egentlig er, altså den du er før du ble fortalt hvem du burde eller skulle være. 


Velkommen!